Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er ruim 350 vrijwilligers actief om de Bikkelrun tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers die zich voor een dag (of meerdere dagen) willen inzetten is er geen Bikkelrun.

Zonder hindernissen geen run!!

De bouwploeg staat onder leiding van Sander Bosch. Hij is de coördinatoren van alle bouwdagen voorafgaande aan de Bikkelrun.

Naast de bouwdagen op de club hebben we ook vele handen nodig voor de opbouw van de run. Wij kunnen dit namelijk niet alleen! Onze run is uniek qua opbouwen, aangezien we in 1 week een complete run opbouwen. En hier zijn we trots op!

Je hoeft niet te kunnen knopen om je nuttig te kunnen maken. Er zijn ook mensen nodig voor het belinten, materiaal aangeven tijdens het bouwen, het materiaal naar hindernissen brengen, enz. En als je het leuk vind zijn er altijd mensen die je het knopen willen leren. Vele handen maken ook hierin licht werk.

We beginnen elke dag om 8 uur en gaan door tot ongeveer17:00 uur. In de middag staat er een stevige lunch voor je klaar.

Twee hele bouwdagen (8 – 17 uur) helpen met bouwen geeft vrijstelling voor het leveren van een vrijwilliger tijdens de Bikkelrun!

Aanmelden bouwploeg

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Welke dag(en) kom je helpen?*
Welk tijdstip help je mee? (Meerdere mogelijk)*
Overig
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.