We zoeken aanpakkers! Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er bijna 300 vrijwilligers actief om de Bikkelrun tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers die zich voor een dag willen inzetten is er geen Bikkelrun.

Zonder hindernissen geen run!!

De bouwploeg staat onder leiding van Sander Bosch. Hij is de coördinatoren van alle bouwdagen voorafgaande aan de Bikkelrun.

Naast de bouwdagen op de club hebben we ook vele handen nodig voor de opbouw van de run. Wij kunnen dit namelijk niet alleen! Onze run is uniek qua opbouwen, aangezien we in 1 week een complete run opbouwen en hier zijn we trots op!

Je hoeft niet te kunnen knopen om toch je nuttig te kunnen maken. Er zijn ook mensen nodig voor het belinten, het sjouwen, het matriaal naar hindernissen brengen enz enz. (zie beschrijving per dag wat er moet gebeuren) Vele handen maken ook hierin licht werk.

Bij de omschrijving per dag kun je zien waar je je op welk tijdstip moet melden en wat het doel van deze dag is. Ook worden de geplande activiteiten hier genoemd.

Twee hele bouwdagen (8 – 17 uur) helpen met bouwen geeft vrijstelling voor het leveren van een vrijwilliger tijdens de Bikkelrun!

Aanmelden bouwploeg

Naam*
Welke dag(en) kom je helpen?*
Welk tijdstip help je mee? (Meerdere mogelijk)*
Overig
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.