Dit speciale evenement kunnen we niet organiseren zonder de hulp van alle geweldige vrijwilligers. Elk jaar zijn we met ruim 350 mensen in touw om er weer een spektakel van te maken.

Je kan je inzetten bij verschillende taken, bijvoorbeeld als hindernisjury, verzorging, verkeersregelaar, controleur, bij de t-shirt uitgifte en bij de opbouw en het afbreken van de hindernissen. 

Bij elke taak krijg je een duidelijke instructie zodat je weet wat er van je verwacht wordt zodra de eerste deelnemers van start zijn. Voor de hindernisjury’s volgt er nog een instructie via een instructiefilmpje of een vrijwilligersavond. Ook wanneer je nog niet zo bekend bent met de sport is het erg leuk om als jury bij de hindernis te staan. 

Alle vrijwilligers krijgen een lunchtasje mee en de mensen van de verzorging komen langs met koffie, thee en soep. Het vrijwilliger zijn wordt ervaren als een hele leuke en dankbare taak. Alle deelnemers zullen je erg dankbaar zijn dat mede door jouw hulp deze run georganiseerd kan worden. 

Wil je ook onderdeel zijn van dit evenement en helpen? Geef je dan nu op als vrijwilliger! 

Ook hebben we dit jaar weer een verloting met hele leuke prijzen. O.a. onderstaande prijzen zijn gesponsord en worden verloot onder de vrijwilligers:

– Overnachting bij B&B De Stelp in Lemmer – destelpboerderij.nl
– Verschillende leuke producten van Allsur5 – survivalkleding.nl (Allsur5 staat ook dit jaar weer met een stand op het start/finish terrein!)
– Een dinerbon voor restaurant Onder de Kelders – onderdekelders.n
– Een massage naar keuze bij Heidemassage – heidemassage.nl
– Een survivalbroek van Survival Vereniging Leeuwarden
– Klimmen of boulderen bij Klimhal Leeuwarden – mountain-network.nlmountain-network.nl/…/loc…/klimcentrum-leeuwarden
– Een survivalbroek van VanDamOutdoor – vandamoutdoor.nl
– Korting op een sportieve vakantie bij VanDamOutdoor – vandamoutdoor.nl
– Een dinerbon van Grand CafĂ© JAN! – grandcafejan.nl
– Survival sokken van – hauberk.nl (Benieuwd naar deze sokken? Hauberk staat met een stand op het start/finish terrein)